miercuri, 12 noiembrie 2008

S-au intors. De la Sibiu.

Luni. 10 noiembrie 2008. Colegii s-au intors din excursie de la Sibiu.
Reluam. E sambata seara. Ajunsi la cazare, se instaleaza in camere si, obositi, unii baieti raman in camere, iar fetele se strang si incearca sa nu adoarma, dar din plictiseala si poate lipsa de ocupatie, sparg gasca. 11 noaptea. Sau chiar mai mult. Se hotarasc ca nu au venit in excursie ca sa doarma. Au tot motelul la dispozitie. Se vantura prin camere, asa incat o aduc la disperare de receptionera. Care rezista. Si rezista. Si rezista. Pana le-a zis sa se duca la culcare.
De neconvins. 5 dimineata. Obositi. Dar cu chef de joaca. Plictisiti. Dar cu chef de vorbarie. Se deschide-o usa. Se aude Paul (Wikipedia) vorbind in somn (asa cum s-a afirmat de catre colegii de camera) despre ribozomi si eu stiu ce-l mai chinuia in acea dimineata. Il chinuia stiinta.
8 dimineata. Trezirea.
20:45. Ajunsi inapoi, in fata liceului, fiecare incearca sa-si aminteasca pe unde sta si o porneste spre casa.
Revenim. Luni. 10 noiembrie. Colegii s-au intors din excursie. Cum arata? Ehh...cum arata! Ce-ntrebare! E clar! Zici ca n-au dormit de vreo 5 zile. Cu ochii vineti, se bucura si ne bucuram ca nu dam test la fizica. Cate unul mai da vreun raspuns din acela inteligent, care dovedeste faptul ca duceau lipsa de somn. Cate unu cu capul pe banca. Dar Patricia N., draguta de ea, vesela ca de-obicei! Si activa! Cred ca era obisnuita cu nesomnul!
Si acum. Miercuri.12 noiembrie 2008. Par ca ar mai trebui sa doarma. Nu toti. Dar unii.
Dar...le trece pan' se marita!

Niciun comentariu: