luni, 22 septembrie 2008

Say hello to...Wordpress!

Nah! Gata! Desi se zice sa nu te duci la pomul laudat...imi iau catrafusele si plec mai departe...in explorare! Sa vedem cum sta treaba pe Wordpress...!

(Bine, deocamdata tot pe blogspot ma indeletnicesc....ca Wordpress-ul ma depaseste...deocamdata...doar deocamdata! Deci...intalnirile la o ceasca de ceai continua pe blogspot pentru moment...)

Hihi.

duminică, 21 septembrie 2008

O persoana....mai mult decat deosebita!

Am cunoscut mai demult o persoana deosebita. Aproape de sufletul meu. O persoana pe care o iubesc. Mult! O persoana pe care o consider...sora mai mare! O persoana de la care am foarte multe de invatat! O persoana creativa! O persoana amuzanta! O persoana cu care imi place sa..."complotez"...adica sa ma distrez...adica sa ii fac pe ceilalti sa zambeasca!
A-i fi ajutor...este o onoare pentru mine! Combinata cu un fel de teama...de frica de a nu se intampla sa gresesc si de a nu ii raspunde cu aceeasi creativitate...pe care o merita!
Daca s-a intamplat (si chiar s-a intamplat adesea) sa lipseasca atunci cand ma asteptam sa o intalnesc si mi-a parut atat de rau incat ceea ce s-a intamplat in acea zi nu a fost atat de imbucurator pentru mine cum ar fi fost daca s-ar fi aflat langa mine...trup si suflet...ea este!


O persoana deosebita. Si mai mult de atat! Nu am cuvinte pentru ea! Doar pot spune...ca mi-e atat de aproape de inima...!
Ea este! De fapt...noi suntem!


Cele care incercam sa facem viata celorlalti....mai zambitoare!


Sper sa nu te dezamagesc niciodata!
Cu dedicatie....pentru sora mai mare (daca imi permiti sa-ti zic asa) de la care am atat de multe de invatat....pentru Stelutzza!
Slava Cerului ca mi te-a pus in cale si ca te-am cunoscut!

Mesaj....plin de amintiri!

Am primit un mesaj! Anonim! Sau cel putin nu cunosc numarul de telefon! Dar stiu ca mi-a trezit amintiri de neuitat! Aproape ca o lacrima si-a facut loc.....:
"Vezi ca ai uitat deschisa usa la refugiu!" Semnat,..."dor de duca". Porecla...mi se pare cunoscuta...atat de cunoscuta ca...nu stiu cui i se zice! Sper sa aflu! Curand!

A venit toamna!


A venit, a venit toamna....


sâmbătă, 20 septembrie 2008

Vienna Musical Film Festival

Concluzia in urma concertului ascultat fortat (sau nu...aceasta fiindca nu am gasit Muzeul de Arte deschis...)...interpretat de renumitul ansamblu vienez Strauss Festival Orchester Wien (dupa cum il lauda metropotam-ul...ca eu personal nu cred sa fi auzit inainte de ei...)....a fost....si a fost: DIRIJATUL ESTE SPORT DE PERFORMANTA...cu mentiunea EXTREM!

miercuri, 17 septembrie 2008

Perla boboceasca....la fizica!

"Ce isi propune fizica sa studieze?"
"Fizica isi propune sa studieze....fenomenele fizice!"
"Si ce reprezinta fenomenele fizice?"
"Fenomenele fizice reprezinta ceea ce studiaza fizica!"

marți, 16 septembrie 2008

Plansul unui bobocel...pe degeaba!

Indreptandu-ma dupa ore spre casa...incarcata de poveri...aproape printre lacrimi...am putut rosti versurile:

...Mergem inainte, Domnul e cu noi
Niciodata-n lupta nu vom da 'napoi!
Raul sus pe cruce El l-a biruit,
Drumul spre victorii El ne-a pregatit!

Iata se zareste al maririi prag,
Mergem inainte sub acelasi steag!...

...un gand mi-a venit in minte...o fagaduinta: "Pot totul in Hristos, care ma-ntareste!" Filipeni 4, 13
Astfel, schimbarea s-a produs! Imediat! Pot totul! Doar inca un gram de credinta si pot muta muntii! Iti multumim, Doamne, pentru ca niciodata nu lasi ca poverile sa ne apese apese cu greutate pe umeri!

luni, 15 septembrie 2008

Tu încotro te îndrepţi?...

Versuri considerate a reprezenta imnul mini-taberei...versuri pline de speranta...versuri ce m-au marcat...versuri ce m-au schimbat....versuri pe care le port in inima si in gand...:


Sfârşitul veacului trăim:
Un veac ură şi război,
Dar, fericiti, la cer privim!
Nu e mult şi vine Domnul iar la noi.


REF: El vine iar, El vine iar!
Ce fericire negrăită!
Se va sfârşi al nopţii chin amar,
Căci Domnul vine iar!


E cerul şi pământul plin
De semnele venirii Lui;
Cuvântul Său e "Da", "Amin",
În El nici o umbră de schimbare nu-i!


Ce zi măreaţă, ce splendori,
Când trâmbiţa va răsuna
Şi Domnul va veni pe nori!
Fericiţi şi plini de slavă-I vom cânta!

La o parte! Vin bobocii!

Emotii descrise? Nu...nu se poate...cel putin inca nu am invatat. Emotii de boboc...nume ales cu grija, dar......inexplicabil sens. Bun...cel putin astfel de emotii ajung la cota maxima in...prima zi de liceu! Tocmai au trecut! Tocmai a trecut inceperea anului scolar la CNITV...a trecut!...a trecuuut!
Impresii lasate? Descrieri facute?
Well...zi ploioasa, zi de toamna....deschiderea anului a fost....ploioasa...uda chiar!...

Nici aici nu am gasit PUNCTUALITATEA. In jumatatea de ora, aflata in asteptarea mea, emotiile au parut a trece la un grad mai scazut de "fierbere" a gandurilor...Pentru altii, poate au crescut...? Nu mi-au impartasit-o inca!

Interesant....foarte interesant speech-ul celor superiori...a inteles cineva ceva? Nu-i nimic! Macar mi-am "dedus" numele la concursul de fotografie pentru coperta revistei...serios...mi l-AM DEDUS! adica momentul l-am dedus! iuuuui! emotii fierte si mai tare...si mai tare...si mai tare! Pana la punctul maxim!

No bun...in sfarsit mergem si in clase..."a patra sala de la etajul unu"...trebuia sa se intample! Normal ca trebuia sa ma invart pe tot nivelul ca sa gasesc clasa! Emotionant! credeam ca n-o sa mai prind prima banca de la mijloc...de la catedra...copia fidela a Stelianei??!! Tocmai mi-a marturisit locul ocupat de ea in anii de liceu... Dar, in sfarsit, clasa gasita, toate locurile din fata goale! Wow! Perfect!

3 colegi de scoala din fosta 17 i-am intalnit in aceeasi clasa...9 F! Ciudat! Sunt sigura ca ma voi surprinde zicand "9B" (asa cum "B" am fost timp de 8 ani in generala), nu 9F...sau altcineva va fi cel ce ma va surprinde in timp ce eu voi avea un aer de plina siguranta ca nu gresesc! Diriginta...well...la prima vedere... o diriginta super! Sigur va fi okay! Slava Cerului!

Fete noi...multe....mult prea multe...nume noi...exagerat de multe...prea multe..."prea imposibil" de tinut minte!

Hihi...Implicare totala din prima zi....implicare ratata! Cica eu scriu frumos...atunci "ia completeaza tu carnetele de note"! Aaaa....sigur, cum sa nu! Daca am ajuns sa scriu la localitate "ARHITECT ION MINCU NR 10"...atunci no! e clar ca's inca in vacanta! sau...o explicatie mai "iertatoare": nu puteam sa fiu atenta si la doamna diriginta, si la ceea ce scriam in carnet...

Si....tare curiosi cei mai mari in intampinarea bobocilor! "Ce va imbulziti atata?" Hehe! Chiar faina prima zi! Si diriginta, dupa cum am zis, super, draguta..SUPERCALIFRAGILISTICESPIALIDOCIOUS!

Finally...ca tot imi trimisese nenea Nelu de dimineata mesajul in care ma intreba daca e bine la scoala sau venim inapoi sa continuam excursia...A pai no...eu propun sa ne intoarcem! De-acord???

O prima poza cu doamna diriginta, colegii si o parte din fostii elevi ai actualei noastre diriginte...

Cu noii colegi si doamna diriginta...