vineri, 30 octombrie 2009

miercuri, 14 octombrie 2009

A venit!!!....

Brrr. Sunt 7 grade celsius. A venit. E clar. "In curand va da zapada, trosniti-va masinile!" am citit unul dintre multele statusuri. Eu as adauga:"...lustruiti-va snowboardurile!".
Geamul din holul liceului. Il deschid. Si narile mi se umplu de parfumul aerului rece...de munte.... In curan: vine!
Dincolo de asteptare....exista si banalul: la sport nu stiu ce sa fac mai intai: sa caut sa lovesc mingea de volley, sau sa ma feresc de celelalte multe mingi care zboara prin sala.
I-am facut-o lui Theo: Lavinia i-a furat tigarile. In lupta celor 2 de a obtine Teo pachetul inapoi, acesta nu a observat ca le-am luat subit si le-am bagat in buzunarul meu de la spate. Doar Catalin a vazut....si probabil Lavinia a simtit. Si....pana la venirea profei...enigma a ramas: "UNDE ESTE?" Si am reusit sa raman o enigma :)) Dar le-am returnat....sa nu iasa cu scantei. Si totusi au iesit: pauza urmatoare a trebuit sa-l impacam. Si nu stiu rexultatul:urmeaza sa vedem azi daca ne saluta =)) :))
Ultima ora. Intuneric afara. Plictiseala totala. Sau oboseala. Fac concurs cu Ana al carei pix sare mai sus. Al meu, bineinteles :)) ala din Camporee din Franta de acum 2 ani :P
Si gata! Atat! Vine....vine.... :X Predeal, Sinaia, Poiana.....asteapta-ma, ca in curand vin!