duminică, 30 august 2009

Pfff....again!

A sasea oara imi fac bagajul vara asta si.....parca mi-a ajuns! Nu vacanta.....ci de impachetat!
Vad cum se apropie liceul....din nou....cu pasi repezi; si parca nu am o dorinta arzatoare de a intra iar pe terenul de sport....cu pasi grabiti urcand scarile holului zgomotos spre clasa.... Macar...sa avem un inceput de an scolar senin, cu mult soare, nu ca anul trecut...mohorat si plin de ploaie! Si...sper ca n-o sa invatam la ultimul etaj :))
Si totusi....sunt recunoscatoare! Chiar a meritat vacanta asta! Dealul Feleacului, Cartierul Rasaritului, Cheile Rasnoavei, Ic Ponor-ul, Nazna......si.....Marea Mediterana o sa-mi ramana vii in minte....asta daca imi iau timp sa continui sa le astern pe foaie :P Sper din tot sufletul!
ATITUDINILE.....incerc sa le adopt! Ce sa mai.....un timp plin de farmec, distractie, lectii de viata si....moemente de echipa! Amintirea o voi pastra pentru mult timp, fie ca vreau, fie ca nu vreau.....:)):
Bine ca am gasit cu Stefi in gara motivul acestei splendide amintiri:"M-am luptat cu Ursul....dar cum se face ca are ghiarele asa mici??Pai....inainte se luptase cu Sriciul....si i-a ramas infipt in laba si apoi s-a intanit cu......mine!" Da' cum te simti cand toata lumea se uita in gara dupa tine??:)) Eh....:)) Cum s-a intamplat??? Pai.....la Parcul de Aventura de langa amplasamentul taberei...Dupa ce am urcat pe cauciucuri, eram deja gatata:ametita, dar viteaza!:)) N-am lasat sa se vada....si m-am dus...desi puteam sa cad in orice clipa :)) Si am ajuns si la mini-tiroliana...gata?da! si m-am duuuuus.....si dus'-am fost:)) am dat, bineinteles, se putea altfel?, cu picioarele'n ultimul copac! "Te-ai lovit rau?Te doare?""Putii...iiiin....:" Cica pe mine poti sa ma tai si nu zic nimic.....da' aia o fo prea tare si nu stiu cine ar putea sa-mi descrie fatza imediat dupa contactul cu iubitul meu copac....?:)) Si culmea, ca atunci cand ma uitam la altii cum se dau, ma gandeam mereu :"Niii....sa nu se loveasca de copac!" Si tocmai la mine am uitat sa ma gandesc =)) Probabil de ametita, mnoh! Dar sa ma dau pe tirolina adevarata neeeeh.....cum sa renunt? Doar pentru aia venisem..... "Normal ca merg si acolo!":)) Si cand sa-i vedem pe Micu si Mili intorcandu-se de pe pozitii, adica de la tiroliana:P Dragutzii de ei....le multumim tare mult, la rugamintile noastre, s-au intors....sa ne dea si pe noi :D Koszi :)
De spalat....m-am spalat mai bine ca in orice alta tabara....au avut Ady si Alex grija sa ma arunce vineri, dupa traseu, cu tot cu bocanci, in rau.... Si.....hainele ude....unde sa le pun....afara din cort....dar cand sa se usuce.....ca sambata a plouat is, ramanand afara, le-a udat si mai tare:)) Apoi nu stiam eu duminica de ce era rucsacul atat de greu:))
De dat cu capul trebuia sa dau....si in pestera, si de fiecare data la toaleta, si in altii :)) Sa ma impiedic de pietre si radacini atunci cand eram mai atenta.....nu se putea evita! Astfel....(Amalia:)"Hai sa alergam sa ajungem mai repede!";(Eu:)"Bine, dar totusi hai mai incet, sa nu ne'mpiedicam!.....Aaaaaauuuu!" :)) Si in urmatoarea secunda m-am impiedicat de o radacina....si am luat o cazatura in genuuunchi.....(Amalia:)"Esti bine??Pfff....bine ca ai cazut pe muschi!"=))
Si sa pun piciorul gresit in pestera la deal si sa ma duc de-a berbeleacul pe spate.....bineinteles ca trebuia sa se intample! :)) Bine ca era cineva in spate.....ca altfel....:-S :))
Si, Manule, sa nu te prind ca nu mai faci si la anu'! Trebuie sa debutam si noi cu chitara....nuh??;)) Si poate.....si cu maghiara??:P

sâmbătă, 8 august 2009

...Momente de iubire...

La soare te poţi uita,
Dar la Tzântză ba!
Când dragostea arde-n inima lui
Ca luminiţa unui licurici
Într-o noapte de vară,
Când crivăţul bătea,
Şi termita o-nviora,
Bărzăunele-ncerca
Cârtiţa a i-o fura
Şi pe seară îi şoptea:"Vrei să fii iubita mea?"
Cârtiţa îl refuza şi pe spate îl dădea.
Tzântză iar se întorcea,
Cârtiţa o săruta.
Şi pe loc ea leşina.
Teroristul intervenea;
Pe Tzântză îl plesnea,
Mititica o fura şi acasă o ducea.
Tzântză după ei pleca,
Mititica o găsea, iar apoi el o salva!
Şi în tabără o aducea!
Dar acolo-l aştepta un bărzăune-cucuvea
Şi pe loc se-ncăierau şi la trântă se luau.
Bărzăunele lupta de parcă erou era,
Pe Tzântză-l învingea, iar apoi îl strangulaş
Apoi cârtiţa plângea, ea pe Tzântză îl jelea,
Dar ea încotro n-avea, căci a bărzăunelui era;
Dar viermişoarea apărea,
Pe bărzăune-l cucerea,
Dar bărbatul musculos cu pieptul bengos
Pe cârtiţ'-o iubea şi pentru ea murea.
Şi spray-ul antiglonţ se termina.
Şi puşca teroristului îl răpunea....

Made by Crivatzul & Termitele

Pfff.....ce amintiri....ne mandrim cu poezia, ce sa zicem! Recitata de Stefi in ultima noapte la focul de tabara....cu melodia de fundal de la Titanic....by Ady... Ce romantic:))
Legenda....nu exista....Cine stie, cunoaste!:)):P
Speram ca v-a placut:P :)) ;)) =))

joi, 6 august 2009

Smile!!!

"A smile costs nothing, but gives much. It enriches those who receive without making poorer those who give. It takes but a moment, but the memory of it sometimes lasts forever. None is so rich or mighty that he cannot get along without it and none is so poor that he cannot be made rich by it. Yet a smile cannot be bought, begged, borrowed or stolen, for it is something that is of no value to anyone until it is given away. Some people are too tired to give you a smile. Give them one of yours, as none needs a smile so much as he who has no more to give."-Unknown Author